20090119

pazar sevişgenleri

0


puahahahah zuahhahahah ahahahahah!! napıyor üst kat komşularımızz! bu insanlar her daim gürültücü. şaşırmadım evdeki her aksiyondan haberdar olmamdan. bu bari kendilerine özel kalsaydı. iyiki neye benzediklerini bilmiyorum.

zerrin de uyuyor. en iyisi mp3 çalarımı takıp yatmak.

heeyy! üst kat komşularııı, seks hayatınızla ilgilenmiyorum, lütfen!

20090113

0

hııı burnumu deldirdim bidee!
ondan haberin yok tabi senin. 1hafta oldu. kübraya süpriz olsun diye yazmadımdı buraya :)
çok sevindin dimi adıma? canım benimm... (xD)

red sonja

0


vasko red sonja diyor bana hep. geçmişimiz pek benzeşmese de savaşçı ruhlu erkek gibi bir hatuna benzetilmek hoşuma gidiyor. aslına bakarsan red de değilim turuncuyum bariz. hatta böyle vahşi bir cazibem de yok benim. neyse öyle takdir etmiş.

hangi akla hizmet kız yaratılmışım ki ben. son anda karar verilmiş olduğunu düşünüyorum cinsiyetimin. ultrasonda erkek görülmüşüm doğunca dumur olmuşlar. parmağını gördüm demekki demiş toktur amca. açıklamaya bak :D düşmüş bence.

bebekliğimde hiç pembe bişeyle görüntülenmemişim. her şeyim mavi. cibinliğim, (şu tüllü müllü bebek yatakları olur ya o) zıbınlarım, önlüklerim her şeyim mavi. hadi onlar doğmadan alındı, yaşıma girdikten sonra da yok. üzerimde beyaz var, kırmızı var, sarı var ama hiç pembe yok yahu. annem sevmezmiş gerçi pembeyi hala da pek sevmez ya ondan kaynaklansa gerek.

iyi de kaslarım? biri onları açıklasın o zaman. bu kadar minyon bir hatunda o kadar kasın ne işi var. basketbol oynamadım, voleybol oynamadım. nereden geliyor? 3 yaşımdan beri yüzüyorum. tamam da benim memlekette deniz yok ki. yaz gelecek de 10 günlük tatile gidicem yüzücem. ortaokuldayken yüzme kursuna yazıldım. antreman grubuna aldılar direk 2 ay sonra yarışmalara girecektik ona da 1 ay devam ettim sadece. omuzlarımdakiler yüzmekten hadi diyelim de abi pazularım var yaa :/ taş gibim hemde. 3 yıl basketbol bölge takımında oynayan adamları yeniyorum bilek güreşinde. acayip gurur duyuyorum ama sonra kendimle yaa. seviyorum ben kaslarımı, hemde çok. yaz gelse de pazularımla hava atsam :D

şınav çekmeye de başladım 2 gün önce. bi şekle girsinler. hem vücudum kas yapmaya bu kadar elverişliyken karnımı da toparım biraz. yemek yiyince öle ayva göbeği olmasın artık. hem üniversiteyi kazanınca spor salonuna yazılırım belki iyice gaza gelip :)

evden çıkıp iki adım yürüdükten sonra bi afiş çıkıyor zaten karşıma. güvenip gidemedim ama. boks okulu. kum torbam var ztn evde (memleketteki evde). nasıl çok istiyordum nasıl hevesliydim boks yapmaya. elüfüm almıştı. bebeğim benim. bildiğin profesyonel kum torbası, zincirli mincirli böle boyum kadar. eray taşımıştı sonra eve kadar. taşısın işi ne! asamadım tabi. annem kıyametleri kopardı tavanın oyulacağını öğrenince. sonradan kendi kendine ikna oldu ama hevesimi kaçırdı bikere. alıp gelicem ilk fırsatta buraya. hatta sevgililer gününde kendime bir de boks eldiveni hediye edeyim :)

ülen ben erkek olacaktım bu kaslarlaaa... oovvfff!! manyak olurdu hatunlar bana bea! keh keh :D

20090108

0


23 ocak 2009 stüdyo live! hobareeyy!! KURBAN konseri!


en önde hayatından son derece memnun, inanılmaz bir hazla şarkılara eşlik eden bir yandan da gözleriylen DENİZi yiyen turuncu saçlı kız profili. eheh :D


geçen konserde penasıyla, hiç istemediğim halde ısrarla sigarasını bana veren ölünesi erkek bu konserde bakalım ne verecek. (yanlış anlaşılmaya ve klişeleşmiş alma verme esprilerinin topuna açık bir cümle oldu bu, bilinçli yaptım içimden geldi :D)


erkekkim benim beehh!!


fotoğrafa dair not: 300den fazla fotoğraf çekmişim o gece. karar vermek epey zor oldu o yüzden. gözümü kapatıp seçtim ben de eheh :D
not 2: fotoğrafta zoom yoktur! nihahah :D

20090106

mekanın cennet olsun arkadaşım

1

çocukluk arkadaşımın vefat haberini gördüm bugün. çizim yapacaktım el ele tutuşmuş eller çizeyim dedim googleda görsellerde aratıyordum. nereden çıktı karşıma bilemedim. noyan yazıyordu fotoğrafın altında 'aaa yoksa bizim noyan mı dur bakayım' dedim. bizim Noyan'mış evet. çocukluk arkadaşım olan. 16 nisan 2007de kuzenleriyle geçirdiği trafik kazası sonucu 2 kuzeniyle birlikte hayatını kaybetmiş. inanamadım. öyle çok üzüldüm ki. 15 yaşındaydı henüz. çok küçük. çok erken.

anneannesi oturuyordu karşı apartmanımızda. antalyadan onu ziyarete geliyorlardı yazları. gece dışarıya çıktığımızda onu da çağırırdık, saklambaç oynardık beraber. bizden küçüktü. çok güzel gözleri vardı. öyle efendi bir çocuktu ki. hala inanamıyorum.

seni unutmadım, mekanın cennet olsun çocukluk arkadaşım...

(fotoğrafını koymak istedim ama görmeye dayanamadım)

20090105

kalbimdeki kocaman izler [ ilk mimim! (mimim? :D) ]

0

deliyimben tarafından mimlendim :) ömrüm hayatımda aldığım ilk mim. mimlenmek nedense kötü bişey gibi kalmış aklımda. 'mimlendim artık onu, birdaha asla güvenmem!' gibi laflar geliyor aklıma. neyse ben mutlu oldum ama şimdi. yazdıklarıma yorum yapılmasa da takip edildiğimi gösterir bu :)
gelelim kalbimde kocaman iz bırakanlaraa...
kalp değince aşk geliyor insanın aklına. aşk deyince de o insan bensem tabiki DENİZ geliyor aklıma. Deniz Yılmaz Kurban grubunun solisti tanımışsınızdır gerçi artık ama unutma ihtimaline karşı hatırlatayım. yakın zamanda somutlaştırdığım bir insan kendisi. çok uzun bahsetmeyeceğim zira saçma bir hadise bu platonik aşk. naletler olsun ki köpekler gibi de seviyorum, kurtulamadım bu beladan. ismini duyduğumda içimi titreten tek insan olmasından ötürü koskocaman bir lekedir kendisi kalbimde. 6 yıllık bir geçmişi var bu platonik hadisenin. kendisini görmeden şarkılarıyla başladım onu sevmeye. ya nedir, kimdir bu şarkıları yazan Deniz Yılmaz dedim de öyle gördüm yüzünü. (albüm fotoğraflarından tabiki) sonra kendimce bir karakter yarattım o şarkıları yazan adam için. tabiki bir erkekte aradığım tüm karakter özelliklerini ince ince işledim o şahsa. bir baktım putlaşmış! eheh :D röportajlarının hiç biri de yanıltmadı beni, itmedi. ettiği her kelimeyi suratımda beliren kocaman şapşal bir gülümseme izledi her seferinde. deli gibi kıskandım çevresindeki her dişi varlığı. röportaj yapan her hatuna ayar oldum. biraz lise tripleri bunlar farkındayım 'AAJJKKUUMM DENNIIZZ!!' muhabbetleri. ama hiç öyle olmadı. karekteristik özelliğim bu vahşi kıskançlıklar, çok yapıyorum :/ neyse bu aşk ancak tanıştığımızda yapacağı falso hareketlerle biter dedim hep. belki de biraz umut ettim öyle olmasını. lakin olmadı, olmayacağını biliyordum. (kurban konserini ve denizle aramızda geçen diyalogları başka bir yazıya saklayayım yoksa konu sapacak) facebooktan mesajlaşıyoruz denizle. ona yıllardır böylesine kör kütük aşık olduğumu bilmiyor. havadan sudan muhabbetler, geyik çeviriyoruz sadece. evlenip barklansam da hep çok özel olacak o benim için. ve her birinde kendimden birşeyler bulduğum şarkıları... (o evlenmediği sürece tabii!! düğünü basarım yeminlen!! ben denizi tanıyorsam evlenmez ama. )

(alkol almadan devam edemeyeceğime inandırdım kendimi. yılbaşı gecesinden kalan yarım vodka şişemi çağırdım, kolayla içli dışlı yaptım onları, yudumlayarak devam ediyorum)

eray: 10 ay önceki son sevgilim (ondan önce de sevgilisiz geçen bi 3 yıl var!)
lise hazırlıktan beri tanıyordum aslında erayı ama nasıl nefret ederdim. çok popülerdi dedikoduları dolaşıyordu ağızdan ağıza. her duyduğumda 'ııyy salak' derdim. fen lisesinde benden bi üst dönemdi. aynı kampüsteydi okullarımız. (lise 2 de ben diğer anadolu lisesine geçinceye kadar) elektro gitar çalıyordu. ben de o zamanlar o işin içindeydim hem çalıyor hem de vokal yapıyordum. kampüs içinde de stüdyosu olan tek okul bizdik. o stüdyo da bizim müdüre yalvarışlarımızın meyvesiydi. dandikten bi baterimiz bile vardı içinde. (tüm bunların konuyla hiçbir alakası yok tabi) ister istemez aynı ortamlarda bulunurduk hep. Deniz'e çok benziyordu aynı bonus saçlar, giyim tarzı falan ama hiç çekici gelmiyordu bana aksine iticiydi bile. lise sonda yakın bir arkadaşımın sevgilisinin kankasıydı ve ister istemez aynı masada oturup sohbet eder olduk. derken karşılıklı elektrik alışverişi olmaya başladı. hakikaten afilli laflar ediyordu. beni etkilemenin bir numaralı yolu da zeki tavırlar zaten. oha lan akıllıymış bu çocuk epey dedim içimden. neyse numaramı almış bi akşam mesaj attı 'ben galiba sana aşık oluyorum' diye. adı falan da yok şapşalın. kendinden o kadar emin ki! neyse o gün çıkmaya başladık. ertesi gün buluştuk ve elimi tuttu hemen. daha önce kimse elimi tutmadı ve bunu biliyordu, tabi ayar oldum ben buna ne şimdi bu lambır lumbur diye. sonradan çok güzel bir duygu olduğunu farkettim. size göre çok basit bişey belki ama benim için değerliydi sevdiğim adamla el ele olmak. uzun uzun parmaklı çok güzel elleri vardı ayrıca. (bi erkekte en çok dikkat ettiğim şeylerden biridir) 'daha önce senin kadar zeki bir kız arkadaşım olmadı hiç benim, bahsettiğim herşey hakkında bir birikimin var. çok fazla şey paylaşabiliyorum seninle bu yüzden daha çok seviyorum seni.' demişti bana. annesine de 'hayatıma girebilecek en iyi kız arkadaşa sahibim şuanda.' demiş. eve erken gittiğinde 'aybüke mi tembihledi erken dönmeni' diyordu annesi. (erken dediğim 9, 10) benim annem de onu biliyordu.
beni ilk öpen de o oldu belki de o yüzden de ayrı bir yeri var benim için. ama serserinin önde gideniydi. her gece içerdi ve onun bunun evine gider sızardı. öğlen saat 2'ye 3'e kadar cevap vermezdi mesajlarıma. deliye dönerdim evde. belayı pek severdi çünkü. paso milletle kavga edip suratı yara bere içinde, gözü mor gelirdi yanıma. öldü mü kaldı mı hapse mi girdi onun tasasına düşerdim. beraberken çok iyi vakit geçirdik . seviyordum gerçekten. ama beni çok üzdüğünün o da farkındaydı. çok yıpranıyordum serserilikleri yüzünden. sevgimiz bitmeden ayrılmaya karar verdik. fikir ondan çıktı aslında 'sana daha fazla zarar vermek istemiyorum' dedi. onayladım bende. o gece mesajlaştık. saatlerce ağladım hıçkıra hıçkıra. yastığımdan göz yaşı damlayacaktı sallasam. 'kim tutacak şimdi benim elimiiii!!' diye ağladığımı bile hatırlıyorum ilerleyen saatlerde. ahahah xD keşke seni bu kadar çok sevmeseydim dedi o gece. hayatından çıkmamamı istedi ama tabiki yapmadım. bir hafta sonra sürekli oturduğumuz kafenin yanındaki otururken ben, bi kızla el ele geçti. kendimi hiç o kadar kötü hissetmemiştim. ana avrad sövdüm. bana yapılmaz o çünkü. hakedecek en son insanım ben onu. eylül ayında mesaj attı gecenin 4ünde 'yaptığım eşeklikler için özür dilerim beni affet' buuu!! 'bu mesajı yazarken gerçekten seni affedeceğime inandın mı? ilginç!' yazdım sadece.

(bu yazıyı 5 saatte tamamladım! ıssız adamların hepsinin sonu aynı olsun, hep ıssız kalsınlar lütfen!!)

20090104

doğuştan lider

0




Başkaları sizi heyacanlı, havai, etkileyici bir kişiliğe sahip biri gibi görürler, hızlı kararlar alan doğal bir lider gibisinizdir. Ama bu kararlar her zaman “en doğruları” olmayabilir. Insanlar sizi güçlü ve riske girmeyi seven, birşeyi ikinci kere denemekten kaçınan, maceracı biri olarak görürler ve sizinle vakit geçirmekten hoşlanırlar. Tam anlamıyla sosyal ortamların aranılan simasısınız.





msn'in insanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü öğrenmeniz için düzenlediği bir test var. hep çok sevmişimdir bu şekil testleri, anketleri. belki siz de uygulamak istersiniz linkini vereyim;





http://testyourself.tr.msn.com/test/baskalari/Start.aspx

bu da bir başkası;


Kalıcı İlişkilerin Yılı
Hiç de fena bir 2008 geçirmediniz, çevrenizde yaşanan bir çok olumsuzluğa rağmen siz bir şekilde 2008’i bir sıkıntı yaşamadan atlattınız. Yakınlarınızın yaşadığı bu olumsuzluklar sizi üzmekle beraber zaman zaman kendinizle alakalı konularda da umutsuzluğa sürükledi, bu yüzden bir çok planınızı ve hayalinizi askıya aldınız. Bekleyen tüm planlarınızı 2009’da hayata geçirmek için hızlı bir başlangıç yapacaksınız. 2009’da yaşayacağınız bir çok güzellik sizin için süpriz olmayacak çünkü zaten yıllardır hayalinizi kurduğunuz şeylere kavuşmuş olacaksınız. “Sizin için süpriz olamayacak” derken, sevinmeyeceğinizi kastediyor değiliz. Tam aksine 2009 sizin ömrünüz boyunca unutmayacağınız güzellikte bir yıl olacak, ileride çocuklarınıza anılarınızı anlatırken fazlasıyla 2009 rakamını kullanacağınıza şüpheniz olmasın. Çünkü bu tarih sizin bir çok olayda keskin dönüm noktası yaşayacağınız bir tarih olacak. 2009 yılında tanışacağınız bir çok kişi hayatınızın geri kalanında da yanınızda olacak kişiler olacak. Gerek iş, gerek dostluk, gerekse aşk ilişkileri anlamında sağlam temeller üzerine kurulu tanışmalar ve ilişkiler yaşayacağınız bir yıldan bahsediyoruz.


(vaayy beeaah!! ben neymişim yahu! iyi gaza geldim yanlız! :D )