20090430

içimdeki fay hattı!

0

insanları kırmaktan çekinirim, eğer benim için bi anlam ifade ediyorlarsa. hatalarını görmezden gelmeye çalışırım, yalan söylediklerinde he he der yemiş gibi yaparım. suratlarına çarpmam laf sokup nasıl kıvıracaklarını heyecanla çekirdek çitleyerek izlemem. o hazzı bilirim pek de severim ama frenlerim kendimi.
bazen hiç yapmadığım kadar çok sabrederim. yutarım. susarım. susarım... bana zarar verdiğini biliyorum ama karşımdakini kırmaktansa içime atarım niye yapıyorum bunları bilmiyorum insanlardan böylesine nefret ederken. eğer kendimi yıprattığıma deymiyorsa bir olur iki olur üçüncüde gözüm döner, çok pis patlarım. o ince çizgiyi öyle bir yırtarım ki... hiçbirşey umurumda da olmaz sikimden aşşaa kasım paşa o andan sonra...

20090427

sığıntı ve sığınak 3

0

sevgili okuyucum şizofren diyeceksin şimdi bana bu yazdıklarımdan sonra ama değilim. belki ruh hastasıyım ama şizofren değilim yani. yükselen burcum boğa akrebin tam zıt burcu ondan kaynaklı da olabilir bu günlük yada anlık değişimlerim. ben de kendimi çözemiyorum o yüzden hissiyatımı çözümlemeye çalışmadan oku sen yalnızca :)
bu sığınağıma değineyim en başta. hiçbir bilgi vermedim hakkında gerçi yalnızca ismini söylemekle yetineceğim kimliğini deşifre etmemem gerekiyor :)
cuma günü atölyedekilerle ev partisi yaptık bizim evde. topladım geldim bizim grubu. fıçı birayla 70lik votka aldık maksat alem yapmak zaten. erdem şahane bir karışım yaptı hatta tarifini vereyim sen de dene. şekerli olduğu için fena çarpıyor ama tatmalısın. burn şeftali suyu ve sodayla karışımı yapacağın kabın yarısını dolduruyorsun (biz 1buçukluk kola şişesinde hazırladık çünkü çalkalamamız gerekiyor) geri kalan kısma da votkayı boşaltıyorsun çalkalıyorsun. hoş bir karışım. ben gaza gelip koca bardağı fondip yaptığım halde çok da kaybetmedim kendimi. ferdi tayfura batsın bu dünyada eşlik ettikten sonra mezdekede göbek dansı yaptım. bira falan da içtik kim ne içti eminim hesabını bilmiyordur kimse :D ama 5 tane teneke ve o fıçının da dibini gördük 6 kişi. neysee ben yine bu gelgitli ruh halleri içindeyken msnde konuşmaya başladık barışla sonra ben yatıcam şimdi numaramı vereyim ara konuşalım dedi. aradım dertleştik saat 2 buçuk falan civarı ama. gecenin geri kalan kısmını alkolün de etkisiyle 'bana hayatım dediiiğğ' diye sayıklayarak geçirdim :) ertesi gün arar mı acaba diye bekledim ama kısa sürdü beklentim mantığımı kullanınca vazgeçtim. emesene girdi iki kere dedim eğer gerçekten önemsiyorsa en azından buradan yazar ama yazmadı. konumu dışarıdaydı gerçi ama olsun, kendim kurdum kendimi bunalıma soktum yine. ondan sonra da bu başlığın 2 numarasını yazdım ama şimdi yalanlamak üzere buradayım :D
dün mesende gördü yazdı hemen.
-'naber alkolün etkisi geçince pas vermiyor musun' dedi. ben de direk dişlerimi biledim işte nasıl olduğumu sorman gerekmiyor muydu falan diye...
-'naber dedim? neyse iyi geceler' yazmış. mal oldum kaldım tabi! ıkk mıkk yaptım 'nankörlük hiç lezzetli bişey değil' dedi baktım kaldım bilgisayara ama anlattım da meramımı. dedim işte takdir edersin ki yeterince tanımıyorum seni çat yapıştırdı:
-'gecenin yarısı tanımadığım insanlarla yarım saat telefonda konusmam ben' diye. dedim 'bilmiyorum herkese mi böyle davranıyorsun diye sormak istedim ama soramadım'.
-'benimle ilgili bişeyler duymak istiyosan birazcık insanlara sorabilirsin ne kadar soğuk gıcık ukala artist olduğumu duyucaksın sadece.' dedi. bende bundan korkuyorum zaten dedim sonra açıklama yaptı
-'çünkü ben insani duygularımı sevecenliğimi ilgimi sevgimi sevdiğim veya yakın hissettiğim veya öyle oldugunu düşündüğüm insanlara sunarım sadece, eğer merak ediyosan . . ben kimseyle konuşmam. telefonlara çıkmam açmam yazmam cevap atmam aramam.kimseyi düşünmem.cevap vermem soru sormam suratlarına bakarım ukala ukala'
ekledi:
-'insanlardan nefret ediyorum o kadar incitildim ki içimde çok az sevgi veya benzeri iyi duygular kaldı herkesle paylaşıcak kadar fazla miktarda sevgiye sahip değilim'
ve tekrar ekledi:
-'o yüzden sadece kendi sectiğim insanlara sunabilirim. ailem yakın arkadaslarım veya buna layık gördüklerim. bunu bilmek zorunda değildin artık biliyosun.'
ben yine mal oldum kaldım ağzım kulaklarıma doğru hamle yaptı kaldı öyle :)
ondan sonra da yattı uyudu zaten.
işte o barış ve balık burcu :)
umarım herşey iyi olur...

20090426

sığıntı ve sığınak 2

0

yok yşne sığınacağım yeri bilemedim ben. beni korumak yerine çok daha itti korkularımın içine. yalnız tehlike anında sığınmak için kullanmayacaktım. öyle olması gerekmiyordu.
hatalısın, hatalıyım! ama en çok ben hatalıyım hala insanlara verdiğim değeri görmeyi beklediğim için. kaç kere tecrübe ettim bunu akıllanmıyorum. beynim almıyor. kabullenmek istemiyorum belki de. herkese bu farklı diyorum en başında nerden biliyorsun be salak bu güne kadar tek bir kişi gördün mü ki farklı olan hala bu umutla yaşıyorsun!
bu hayat böyle kendim düşeceğim kendim kalkacağım. biri gelip de kaldıracak diye beklemeye devam edersem üstümden tır geçecek ondan sonra vay halime!
salak kafa salak salak salakkk!!!

20090423

sığıntı ve sığınak

0


emesende seni çevirim içi görmek istiyorum. garip bir saplantı bu. dışarıda meşgul hiç farketmez biliyorum ki oradasın. sığınacağım biri olmalı hep. şimdi de sensin o. konuşmasak da anlatıyorum ben sana sen oradayken, canımın nasıl acıdığını neler hissettiğimi...
hayatın içinde hayattan çok uzak yaşıyorum. belki de bağlanmamak için hayata. sığınağımı ondan yana seçmemek için.
sana da hep kalacakmışsın gibi bakıyorum. bir süre sonra çok özel olacakmışsın gibi benim için. her seferinde bunu istedim ben, yine bunu istiyorum.
sığındıklarımı ben seçmedim hiç. hiç demeyeyim çoğunlukla. onlar geldiler hayatıma benim onlara sığınmaya ihtiyacım olduğunu bilmeden. hatta sığındığımı da bilmeden. kaldılar ve gittiler. onlar gittikten sonra nasıl bir boşluğa düştüğümü bilmeden.
o yüzden gitme diyorum sana, gitme! o en sağlam sığınağımı bulmadan gitme sen de ne olur!

20090422

yeniden...

0

öldükten sonra bir daha doğabilsem keşke. nerde nasıl hiç bilmesem de isterim bunu. belki afrikada belki kosovada...
savaşın tam göbeğinde doğacak olsam da isterim böyle bir ayrıcalığım olsun.
belki ergenliğe henüz girmiş bir genç kızın gayrı meşru çocuğu olurum. belki kraliyet soyundan gelen bir ailenin erkek çocuğu, tahtın varisi olurum.
nerde ve ne zaman nasıl olursa olsun bir defa daha nefes alabilmek isterim bu dünyada. bu kez pek fazla şeyi değiştiremeyecek gibiyim ama o zaman belki böyle bir şansım da olur.
şuanda bana ait olmayan bir hayatı yaşadığımı düşünürken belki o zaman sahiplenebileceğim bir hayatım olur iyisiyle kötüsüyle ve geçmiş hayatımın şahitliğini de yaparım o zaman.
kim bilir azrail geldiğinde belki de bana böyle bir lüksüm olduğunu söyler o gün :)

hayatım bana ait olmasa da hayal dünyamda sınırlarım yok. belkilerle yaşamak insanı yorsa da sanırım devam edeceğim buna. (son iki cümlem baya bi şarkı sözü yapılası oldu eheh :D)

20090421

0

ne şeker hayat, ne şeker ballı çörek gibinn :)
hayat gibi bir sevgilim olsa keşkem. canımı sıksa böyle arada ama öyle hoş jestler yapsa ki vazgeçemesem...

20090420

key sera!

0


key serayı söyleyip söyleyip ağlıyorum kendi kendime.

annemle söylerdik hep evde.

çok özledim!

20090419

azrail ensemde!

5

gecenin 12 buçuğu, koca istanbulda başıma bir hal gelse canla başla koşacak tek bir adem oğlu yok! damdam, vişnem bide ilayda var onlar da ne yapsınlar yazık kız başlarına! koca evde tek başıma deniz kızı bloguma yazarken elektrikler kesildi. dolayısıyla internet de tabi. açtım word'ü yazıyorum. biri gelip tecavüz edip organlarımı çalıp içime buz doldurup giderse delil olsun diye :)acıyın lan bana!ne hallerdeyim. dostum diyebileceğim bir iki kişi var koca şehirde. gerçekten samimiyetine inandığım ölsem hakikaten üzülecek. ıssız adammışmış! en azından arayınca koşa koşa gelen bi dolu fahişen var lan! benim fahişem bile yok! :Pbilgisayarın iki yanına mum yaktım oturuyorum. birazdan bu teknoloji harikasının da şarjı biter. yatsam uyuyamam da şimdi böyle götüm üç buçuk atarken!
en yakınımdaki yakınım deniz! ölsem, sever kitlemden birileri söylemediği taktirde ruhu duymayacak halbukisi 200 300 metre şuanda aramız. ne hoş! belki mesaj atar yanıt alamaz, birkaç çemkirir, sonra söver öldüğümden habersiz siler beni. ne hoş!
eğer ki bugün elektrikler gelmeden başıma bir fenalık gelirse zaten bu yazı blogumda yayınlanmamış olacak. vasiyetimdir yayınlayın. son nefesinde denizi sayıklayarak gitti diye bilinsin! (heç alakası yok gayet de kelime-i şahadet getirerek giderim ne sayıklayayım cehennemlik olması muhtemel bir adamı :P)
ben şimdi bilgisayarı kapatayım ki organ mafyasının üyesi olan tecavüzcü katil geldiğinde açıp da silemesin. gerçi parmak izime duyarlı cesetimi sürükleyip parmağımı dokundurup gayet de açar. a.k. ben böyle teknolojinin!
saat 1 oldu! kapının mandalını çevirdim. 2 tane de anahtarlı kilidi vardı onları da kilitledim anahtarı birinin üzerinde yatay konumda bıraktım. (çelik kapı üreticileri de kendine pay çıkarsın eğer bugün evime katil ruhlu tecavüzcü organ mafyası elemanı girerse!) odamın kapısını da 2 kere kilitledim! bu mum yanarken yatarsam, uyursam da ev yanarsa... kapılarda da o kadar kilit var... söndürürsem de zifiri karanlık olacak gece körüyüm birde, ki bu yaşta karanlıktan benim kadar korkan da yoktur :/korkuyorum lannnnn!!!
daha evlenecektim ben yaaa! :(

(18 nisan 2009 01:.. a.m. tarihli yazımdır kendileri henüz ölmedim yani :D )

20090410

0

şu dışarıda deeniiiiiiiiizz deeeeniiiiiiiiiizz diye bağıran anne;
bazen çıkıp eşlik edesim geliyor ama çoğunlukla geriliyorum. kes sesini bea kadın git çağrı cihazı cep telefonun neyim bişeyler al şu çocuğa! bağırıp durma pencereden deeeeniiiiiiiiiiiiiiiizz diye! terliği yiyeceksin birgün kafana bak haberin olsun!

ben bilmiyorum sanki deniz diye bağırmayııı!! te allaaam!

20090408

bayan beyin?

0

birton yazacak şey vardı aslında. olayın heyecanıyla erteliyorum hep sonra da aynı hevesim kalmıyor.
bütün zihinsizler beni mi bulur be kardeşim! ben insanlardan bu kadar soğumuş uzaklaşmışken sayıyla mı yolluyorlar sizi bana hıı?
sivri zekalının biri feysten deniz yılmaz diye hesap açmış beni eklemiş. ben de mesaj attım 'aaa deniz yılmaz hem de 5 şubat 1974 ahahah!' diye. 'eee eheh diye cevap geldi'. 'eeesi deniz yılmaz sen git yeni hesap aç ilk iş olarak da beni ekle. çok duygulandım bir kere daha taptım valla' yazdım güldüm. 'ne demek her zaman' yazmış. ben de 'sen sıç da bokunla oyna!' yzdım altına da not düştüm dersine iyi çalışmamışsın deniz o şekil gülmez diye. bu süpersonik zekalı arkadaş başladı işte ben senden iyi biliyorum denizin nasıl güldüğünü bilmem ne işte deniz hakkında merak ettiğin bişey olursa bana sorabilirsin falan filan...
'teşekkürederim çok incesin ama ben kendisine soruyorum soracaklarımı.sanmıyorum ki deniz bu şekilde adına hesaplar açıp insanlarla uğraşan birini kendine muhattap alsın, ama bu şekilde kafanda kurduğun ütopyalarda tatmin ediyorsan kendini farklı bir psikoloji anlayışın var senin.iyi eğlendim tekrar teşekkür ederim.' yazdım. sonra fake hesap diye bildirdim. bloglandı tabi. sen üşenme git yeni hesap aç bana cevap yazmak için.
'merak etme canım kafamdan ütopya üretmem ben eğlenceli biriyimdir doğru insanlarlada uğraşmam yalnız sana özel bi durum bu emin ol heheh.ne görürsem söylerim yalnızca emin ol bende soruyorum ona hemde yakından mail atarak değil.bence hatayı kendinde aramalısın bu konuşmamızdaki.demekki bişeyden kıllanmışım ne dersin.neyse bende çok meraklı değilim sana.tavsiyem fazla şımarma iyi değildir'
bak bak yazdığı mesaja ahahahah :D altıma sıçırttı hatun resmen. ilkokuldan sonrasını atlamış muhtemelen bu insancık. amaaaa yaniiii... şimdi ne diyeceğimi de bilemiyorum ki. evet haklıdır muhtemelen onun denizle arasındaki muhabbetle bizim dialogumuz çok farklıdır denizle. bu konuda çok da hoş bir cevap yazardım ben... ehehehe :D
denizle mesajlaştığımızı bu şekil beyni olmayan kimse bilmiyor çok eminim. son mesajı iyice şüphe uyandırdı bende acaba o son konserde gördüğüm manitası mı ki bu dedim. 'emin ol' kelime grubunu da çok sık kullanıyor öyle de bir ipucu var lakin hiiiiiiç uğraşamayacağım kimdir nedir...
bir müddet sonra yine mesaj atacaktır eminim duramayacaktır bu kafadaki bir insan :)
yarattın takip et be rabbim :)
aahhh aaahh ne hatunum ben de bea ahzuhauzh xD
0

hey istanbuuul yine geldim :)
çok sigara içiyorum ama ben yaaa :/