20100119


dün öyle çok yorulunuldu ki of of of.
12de buluşulması olanlarınırken 1 buçuk saat sonra buluşuldu. vapur kaçırıldı bir yarım saat daha rötara girdi kültürel aktivite planları.
çırağandaki sergi gezildi çok kültürlendik biraz da eğlenelim diyerekten cevahirin yolu tutuldu. cevahirden önce bambi'ye gidildi. şu anda bu yazıyı yazan şahıs sabah kahvaltı etmiş olmasına rağmen 1 adet ıslak hamburger ve 2 adet waffle yedi.

cevahirdeki ilgi alanı dahilindeki tüm mağazalar gezildikten sonra sinemanın yolu tutuldu. bakıldı ki izlemek istediğimiz filmin seansı çok geç o vakit 'atlantis'e gider çocuklar gibi eğleniriz denildi. tekrar bakıldı ki atlantis kapalı bowling oynamak konusunda hemfikir olundu.
karşınızdaki zat-ı muhterem ilk defa bowling oynayan arkadaşlarından birine 1.liği kaptırıp 2. oldu. (ama 5 kişi içinden. olsun o da bişeydir, öyle deme okuyucu)

o değil de bugün dilimi deldirdim çok fena gaza gelip. şuanda pişman gibiyim sanki. hiç bir kötü amacım yoktu deldirirken tamamen mazoşit duygularım kabardığı için yaptım. azıcık bir canım acısın bunu da yapmadım demeyeyim diyerekten. ama dildeki piercing garip anlamlar çıkarılabilen bir hadise. o sebeple ne yapmam gerektiğini net olarak bilememekteyim açıkçası. o kadar para verdim acı çektim çat diye çıkarmak da işime gelmiyor. hem böyle ağzının içinde onunla oynaması da çok eğlenceli. art niyetli insanların kuruntularının yanı sıra estetik de görünüyor bence. ama beni hayata bağlayan başlıca 2 faaliyeti nerede ise 'hiç' yerine getiremiyorum şuan. dilim şiş. yataylamasına ortadan kessem 2 adet normal kalınlıkla dil çıkacak o derece. konuşamıyorum ve yemek yiyemiyorum. daha acısı olamaz heralde.

üst paragrafın ana fikri: 'manyaklık bile parayla artık.'

2 fikir fıtlatımında bulunulmuş:

Alessia Wenders | 20 Ocak 2010 13:39

:):) gecmiş olsuuunnnn ama cesaretinden dolayı kutlarım seni.. aksiliklerde üst üste gelmiş... konuşamamana ama özellikle yemek yiyememene üzüldüm..umarım hemen iyileşirsin..

ben | 20 Ocak 2010 16:32

deli cesareti artık bu benimkisi :)
hiç düşünmeden, özenmeden sırf o anki adrenalini tatmak için kendime yaptığım bir eziyet.

hoşgeldin bu arada. çok çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
:)