20090703

boyum 1.75 olduğunda


yeryüzündeki tek varlığın siz olmadığınızın farkına varacaksınız.

kendinizce karizmatik bir yaşam tarzı olduğunu düşündüğünüz hayatları yaşamaya çalışmayı, yaşıyormuş gibi göstermeyi bırakıp karekterli bireyler gibi özünüzü yaşamaya başlayacaksınız.

o zaman yalan söyleyemeyeceksiniz karşınızdakinin gözünün içine baka baka, çünkü karşınızdakinin de sizin gibi onun yalan olduğunun bilincinde olduğunu bileceksiniz o başıyla onaylarken.

duyduğunuz kahkahaların aslında canı acıyan bir ruhun bedeninin savunma mekanizması olduğunu anlayacaksınız o zaman ki bu mekanizmaya başvuracak kadar çaresiz kimseyi bulamayacaksınız o zaman karşınızda boyum 1.75 olduğunda.

eksik yanlarınızı kabullenmeyi bilecek hatta hiç tam olamadığınızın bilincine varabileceksiniz ki çoktan 'tam' olmuş olacaksınız o zaman.

her yaşı gereğiyle yaşayacaksınız ve bulunduğunuz yaşın gerektirdiği zeka düzeyinde olacaksınız işte o zaman olgunluk yaşla kazanılan bir şey olacak tecrübe, yaşanmışlık yada zeka birikiminin getirisi olmayacak.

işte o zaman kimse yaralarını sararken bir başkasına bağlanma zorunluluğu hissetmeyecek, sırf etrafındakilerin tahammül edilemez tavırlarını görmezden gelmek için içine dönüp tedavi unsuru olarak seçtiği insanı düşlerken kendini mutlu olmaya zorlayıp, mutluymuş gibi yapmayacak. nitekim ne yaralar ne de yanlış olduğunu seçerken bildiği tedavi unsurları olmayacak botum 1.75 olduğunda.

kardeşleri dahi gırtlak gırtlağa getiren kışkırtmalara aldanmayacak insanlar. kendi hür iradelerinin varlığından haberdar kendi bilinçleriyle olayları sorgulayarak hareket edecekler.
kafalarda örümcek tilki ve bunlar gibi hiçbir hayvan gezinmiyor olacak.

ben 1.75 olduğumda insanlar çoktan insan olmuş olacak ve ben bu ırka dahil olmadığımı iddaa ederek kendimi soyutlamak zorunda kalmayacağım. tek derdim ailemi ve sevdiklerimi çok sık görememek olacak ki bunun geleceğime bir yatırım olduğunun bilincinde olup bambaşka sıkıntılarım varken şimdiki insan zihniyetinin algılayabileceği tek sorun bu olduğundan ötürü sık sık bundan yakınmak durumunda kalmayacağım boyum 1.75 olduğunda.


p.s: tıp çok ilerler de tek bir hapla yada iğneyle ideal boya ulaşabileceğin bir seviyeye gelirse bu yazının üzerine o tıbbi müdehaleyi reddetmek zorunda kalacağım sanırım :D

0 fikir fıtlatımında bulunulmuş: