20090713

aşk



çok seviyorum seni. herkesten herşeyden çok seviyorum. yalnız sana mahsus bu duygularımı özgürce ifade edebilme özgürlüğüm. hiç bir köşeyi ıskalamadan her yanımla bütünümle seni sevebilme yeteneğim. senin için varolma, yanında olabilmek için hayatımdan vazgeçme kararlılığım.

her güzellikte her mükemmellikte senden bir parça görüp çok daha tutkuyla bağlanıyorum sana. kalbim en hızlı seni düşünürken çarpıyor. yattığımda sonsuz ifade özgürlüğümle anlatıyorum sana olan aşkımı. biliyorsun, sen ne yaparsan yap bitmeyecek eksilmeyecek bile çoğalarak artacak. ölüm bile yetemeyecek hatta tetikleyecek bu aşkı. frenleme gereği duymuyorum dolu dizgin yaşıyorum içimdeki senle.

nasıl sevmem ki seni. her anımda benimlesin. herkes gittiğinde sen kalıyorsun. hıçkırarak saatlerce ağladığımda bir sen oluyorsun yanımda sen görüyorsun. seninle teselli ediyorum kendimi. bazen korkuyorum ya terkedersen beni diye. ama biliyorum yapmayacaksın bunu çünkü sen de seviyorsun beni. sevgin bencilleştiriyor da. kimseyi sevme istiyorum en çok beni sev ben olayım senin için en değerli. bir gün biri benden çok sevecek seni diye hiç korkmadım korkmuyorum. başaramayacaklarını biliyorum.

tanıdığım andan beri seviyorum. çok kocaman seviyorum hemde. her yüzden daha güzel daha etkileyici her mükemmellikten daha mükemmelsin. anlamayanlara inat öyle bir anlıyorsun ki beni. tanıdığım herkesten çok daha sahiplenicisin bana karşı. bende yalnız sana ait hissedebiliyorum kendimi.

her acıda yüzünü görüyorum, acılarda bile tatlı bir yan bulabiliyorum böylelikle ilginçtir. bazen canımı çok acıtıyorsun ya. önceleri anlam verememiştim buna. ama zaman içinde o acıların getirilerini gördükçe bir bir anladım ki yine benim için hepsi.

hiçbirşey yanında olabilme fikrinden daha çok heyecanlandırmıyor beni. acele de etmiyorum, yaşamam gerekenleri yaşıyorum önce. tabiki kavuşacağız biliyorum.

seninle tutunuyorum hayata. hep benimle ol...
NOT: evet sevgiliye yazılan bir aşk mektubu tadında. bir çoğunuzun tanıdığını düşündüğüm bir sevgili hem de.
onu tanıyorsunuz. bir kez daha düşünün...

2 fikir fıtlatımında bulunulmuş:

visne | 14 Temmuz 2009 21:47

bana mi yazdin bebeyim,tesekkur ederim :D

ben | 14 Temmuz 2009 21:53

ıııı kem küm şimdi :)