20090709


erkek blogları'nı izlemeye aldım dün. epey bir yazılarını da okudum. erkeğiz biz diye kabarmışlar baya. bunu eleştiri amaçlı söylemiyorum okurken çok eğleniyorum gerçekten. 'lan kadınları ezelim hadi, bok atalım onlara burdan' gibi bir zihniyette olmadıklarını da biliyorum. ama bu zihniyette olan bir dolu insancık var etrafta. o öndeki fazlalıkta kaşıkçı elmasını taşıyorlar sanki.

yaparım hacı. sizin yapabildiğiniz herşeyi bende yaparım. (şimdi herşeyi derken eksik olan o kutsal(!) uzuvlarının kullanımını gerektiren şeylerden bahsetmiyorum tabi sapıtma) kızdırmayın kafamı kaslarım var!
günlük hayatta kullandığımız herşeyin mucidi erkeklermişmişmişşş... geleceğin endüstri ürünleri tasarımcısı adayı olaraktan gelecekte sorarım ben size!
unutmayın ki dünyanın en pislik şahsiyetleri de erkeklerden çıkıyor. teröristlerin ve azılı katillerin büyük bir çoğunluğu ERKEK! bütün kan davalarının baş rol oyuncuları sizlersiniz. feminist feminist konuşturuyorsunuz adamı zorla.
heh bak yazımı yazarken televizyondaki haber bile beni doğrular tarzda. herif 40 derece sıcakta çocuklarını arabaya kilitleyip gitmiş. çocuklar sıcaktan ve havasızlıktan bunalıp seslerini duyurmaya çalışmış başarısız olunca aracı tekmeleyip alarmı çaldırarak dikkat çekmişler. biri 4 biri 2 yaşında mı ne bu çocuklarda. yazık yavrularım kıpkırmızı olmuşlar ter içinde kalmışlar. baba bunu yapan hıyar!

6 fikir fıtlatımında bulunulmuş:

Unknown | 10 Temmuz 2009 10:14

:) biz çok yanlış anlaşıldık o blogta ya.. ilk yazıların yorumlarında da görmüşsündür dikkat ettiysen...
herkes fazlasıyla feminen gelip, "silerim lan kökünüzü blogger vadisinden" dedi ama, bizim tek amacımız da eğlendirmekti.. eğlenebildiyseniz, ne mutlu bize :Pp
senin de yaptığın tahlil, tahmin ve tatmin denemeleri gayet başarılı...
eleştiri olarak algılamazsan; bir öneri de bulunmak isterim...
birincisi; neden 3 blog var, bunları teke indirgesen, seni takip etmek daha da kolaylaşmaz mı bu bünye için?
ikincisi; siyah arka planda kahverengi ve italik fontu okumak cidden insanı yoruyor, daha okuneybıl bi tarz yakalarsan, işimiz kolaylaşmaz mı?
üçüncüsü; cidden hangi blogunu izlemeye alacağımı bilemedim, en son buna post girildiğinden, bundan okumaya başladım..
haydi bakalım :D

ben | 10 Temmuz 2009 18:12

öncelikle taktirlerin için teşekkür ediyorum :)
öneri 1e el cevap; günlük niteliği taşıyan kendimden, hayat görüşümden yaşanmışlıklarımdan en çok bahsettiğim blog bu. diğer ikisi ıvır zıvır biraz :) biri kayıp prense biri de denize. bu blogda pek bahsetmek istemiyorum ikisi için de hissettiklerimden. sen bunu izle boşver ;)
öneri 2 el cevap; henüz ruh halim öyle parlak renklere olumlu bakmıyor. geçende düşündüm ben de onu, ama üniversiteye yerleşince uygulamayı uygun gördüm o iç açıcı konsepti. birkaç ay daha sabır. ayrıca kahverengi değil yahu hardal sarısı :P

Unknown | 10 Temmuz 2009 18:17

yani buradaki amaç;
ben üniversiteye yerleşip rahatladığımda, blogumun konseptini de daha okunabilir bi hale getireyim ki; okurlarımda benim yakaladığım huzur ve ferahlama hissinden olabildiğince faydalansın :Pp duygu paylaşımı yani... :D bu mudur, budur... :D
valla, hardal sarısı siyahın arasında pek seçilmiyo, o yüzden kahverengi gibi, açık kahverengi gibi gözüküyo... :) yoo ne alaka renk körü fln diilim ben... hayııırrr gözlük takmak istemiyoruum! :D -gözlük renk körlüğüne iyi gelir miydi ki yahu :D

ben | 10 Temmuz 2009 18:34

yerinde bir tespit. madem hayatımın bu kadar içindesiniz ben ne hissediyorsam siz de hissedin hüleyn! nihaha :D
hayır gözlükle çözülmüyor :D babam tıp literatüründe yazmayan türden renk körü. yeşili kırmızı kırmızıyı yeşil görmüyor yani. her rengi başka bir renk gibi görüyor. sende de aynı sıkıntı peydah olmuş sanırım :D

Unknown | 10 Temmuz 2009 19:39

yani gözlük takmak istesem de, geçmeyecek bu...
tüh yaw...

ben | 10 Temmuz 2009 20:33

üzülme üzülme sevgiline sorarsın şimdi, eşine sorarsın hatta ileride çocuğun olunca ona da sorarsın :D babam öyle yapıyor bilgisayarda proje hazırlarken 'bak bakayım şu toprak rengi mi diyor' (şu dediği de pembe xD) gidip gösteriyorum.