20100221


dün gökhan geldi. ıspartadan arkadaşım. yeditepe'de endüstri ürünleri tasarımı okuyacak lakin henüz hazırlık.
abisi var, serkan abim. daha önceden tanışmış idik onunla. o da yeditepe endüstri ürünleri tasarımı mezunu. çalışıyor şuanda.
gökhan'a şahane bir yol çiziyor serkan abim. bildiği her şeyi öğretiyor ki gökhan avaredir biraz ona rağmen bir sürü güzel şey öğrenmiş ondan mesleğimize dair.
serkan abim geldi gökhan'dan bir süre sonra. epey lafladık. güzel konuşuyor, güzel anlatıyor. o anlattıkça meslek aşkı kaynaklı yüzümdeki güzümseme biraz daha yayılıyor.
anlattığı her şeyi büyük bir heyecanla dinledim. mutlu oldum.

serkan abim gittikten sonra biraz daha lafladık gökhan'la. gökhan damarlarında alkol dolaşmazken nefes alamadığını idda eden bir adam olduğundan eli kolu dolu geldi. onları tükettikten sonra gecelerin adamı gökhan karnım acıktı bahanesi ile sürükledi beni sokaklara. bişeyler atıştırıp barlar sokağı güzergahından modaya doğru ilerlerken serkan abiyi gördük. onun arkadaşlarıyla tanıştık, kaynaştık derken eh hadi madem gelmişken bir şeyler daha içelim deyip takıldık oraya. hoş sohbetli bir grup insanla daha tanıştım. güzel vakit geçirdim.

sabah moda'da kahvaltı yapmaya gittik gökhan'la. (mecazi anlamda sabah aslında gayet de öğlen) çılgınlar gibi rüzgar esiyordu yanlız, beynim dondu. o sebeple deniz manzaralı çay bahçesi sefamızı kısa kestik.

eve döndüm tekrar. yorgunum.
bu aralar fazla içiyorum, düzensiz yaşıyorum. ne yapalım, sağlık olsun. dersler başlayınca başımı kaşıyacak vaktim olmayacak nasılsa.

yaşamayı seviyorum. ondan hep.

2 fikir fıtlatımında bulunulmuş:

CherrybLossomgirL | 24 Şubat 2010 15:50

dersler mutlaka yoluna girer takma kafanı :) hiçbirimiz henüz başlayamadık kitap defter açmaya :D

ben | 24 Şubat 2010 21:55

tevekkülü elden bırakmamalı o vakit eheh :D