20100224

öylesi de varmış böylesi de


'sen insan olamazsın!' dedim içimden.
ilk defa insan olabilmeye bu kadar uzak bir erkek gördüm ömrüm hayatımda.
öyle bir varlık ki insanın tanrıya inancını pekiştiriyor. ona baktıkça ondan ziyade tanrıya aşık oluyorsun. nasıl ince ince işlenmiş o kusursuzluk bedenine anlatamam.
bakınız hatunlar; bired pit, aştın keçır, jastin timbırleyk ne bileyim joni dep falan halt etmiş. o derece.
abartmıyorum lan. valla abartmıyorum.
benim gibi, tabiri cazise 'kaşının üzerinde gözü varcı' bir mahluk bile bu denli hayran kalabiliyorsa o yaradılışa vardır bir hikmeti deyin.
alır mıyım pek kendime? kapımda kul köle olsa almam. sonum olur! aç susuz gezerim, asosyalleşirim. eve hapseder 1 metre öteme oturtur baştan aşağıya süzerim bütün gün. hatta uyumam, gece de seyrederim. ömrüm öyle çürür gider. aklını alır o yaratık adamın.
mevlam sahibine bağışlasın diyemem ama o kadar da uzun boylu değil. eheh.
çok istedim fotoğrafını koymayı. gözlerinizle görün istiyorum şuan şiddetle ama kazaya kurban gitmek var bir de. çok sakat.

o değil de tebrik etsenize beni be. dönem sonu not ortalamasında sınıf 2.si olmuşum ben. okul bitse de çalışmaya başlasam diye hevesimden ölüyorum resmen.

bu vik vik teyze çarli di beni öldürecek. ömür törpüsü resmen hayvan yaa!
sabah uyandım mutfaktaki perde yerlerde, sonra ben evde yokken jelibonlarımı da yiyor bu hıyar. aslında bu tip işkencelerine alıştım bir yerde. bir parça görmezden gelebiliyorum.
amaaa bugün yaptığı bitirdi işte beni. çok pardon, özürlerimi kusaraktan marka veriyorum ama gitmiş piyer kardin bavulumun içine işemiş eşşoğlusu. çıldırdım ya, beynim döndü resmen sinirden. armut koltuğuma işiyorsun, kapıların arkasına işiyorsun da gidip de o bavulun içine de işenmez ki bre hıyar!
öyle de isabet yeteneği var ki cenabet hayvanda gidip kameranın objektifini bulmuş işeyecek koca bavulun içinde.
lanet!

çok yorgunum!

2 fikir fıtlatımında bulunulmuş:

Gökmen Kaya | 25 Şubat 2010 01:07

tebrik ederim. bende sınıf ikincisiyim bu arada. cüzii bir puanla hemde. keşke çalışsaymışım diyorum.. ama çok geç. önümüzdeki dönemlere bakıcaz...

ben | 25 Şubat 2010 17:26

teşekkür ederim.
aslına bakarsan benim ortalamam da gayet cüzii ama karıştırma o kadarını.
sınıf ikincisi miyiz? sınıf ikincisiyiz.